Regler og tilmelding Funky Maraton

Start og mål – samt depot og parkering

Der er flere ruter som benyttes. Se altid sted for det enkelte løb.

Funky Maraton Ibjergruten:
Parkeringspladsen ved Anes høj
Adressen er nær: Ibjergvej 11
5792 Årslev

Regler for Funky Maraton

Som et cannonball løb er du selv ansvarlig for tidtagning. Uret må ikke stoppes undervejs.

Ved deltagelse skal du acceptere følgende: “Jeg deltager i dette arrangement på egen risiko og kan ikke stille arrangør eller andre virksomheder, der er til stede ved løbet, til ansvar for eventuelle uheld, som der kan ske ved min deltagelse. Jeg bekræfter, ved min tilmelding at være sund og rask og i stand til på forsvarlig vis, at deltage.
Mine oplysninger vil blive brugt til at danne deltagerlister og resultatlister.”

Depot

Efter mere end et dusin afholdt løb er det konstateret, at der næsten intet spises i depot, så indholdet er blevet reduceret er der noget du meget gerne ønsker i depot, så skrev og bed om det (bliver forsøgt efterfulgt alt efter rimelighed) eller tag det selv med.

NB: Depot er altid ubemandet, så der er risiko for tyveri af indholdet.

Medaljer

Som udgangspunkt er der ingen medaljer for at løbe; men hvis du har brug for en medalje for at løbe, kan medalje tilkøbes til hvert enkelt løb.

Ingen affald i naturen!

Da vi løber på et lille naturområde med mange faste lokale brugere er vi meget tydelige og alle spor efter forurening af naturen vil staks falde tilbage på os som løbere.

Der er skraldespand ved depotet som du anbefales at benytte. Hvis du kan løbe med en fyldt gel, kan du også løbe med en tom gel-emballage. Så efterlad ingen i naturen.

Ingen skrald må efterlades. Heller ikke bananskræller, skral fra clementiner m.m. Du bliver diskvalificeret!

Betaling og tilmelding

Betaling for deltagelse sker inden start kontant, eller flere dage før løbets afholdelse via Skrill, PayPal eller bankoverførsel til: Reg.nr.: 7045 Konto nr.: 0001016029.

MobilePay? Nej.

Tilmelding: Tilmelding skal ske via en e-mail til: think(a)live.dk

Tilbagebetaling: Nej. Alt for meget administration.

Alle deltager på eget ansvar. Skulle man blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret.

Deltagele i et løb uden forudgående betaling medføre diskvalifikation, og DSQ bliver noteret ud for navnet på samtlige diplomer samt online resultatliste.