Regler og tilmelding Funky Maraton

Start og mål – samt depot og parkering

Parkeringspladsen ved Anes høj
Adressen er nær: Ibjergvej 11
5792 Årslev

NB: Depot er altid ubemandet, så der er risiko for tyveri af indholdet.

Regler for Funky Maraton

Som et cannonball løb er du selv ansvarlig for tidtagning. Uret må ikke stoppes undervejs.
Tidsgrænse: 5 timer.

Løbskriterier for Klub 100 Marathon Danmark opfyldes (dermed er et “maraton” fremover på 42,62 km.!) og skal efterleves af dig som løber. Pga. disse regler skal der bl.a. være mindst 5 maratonløbere til start for, at Funky Maraton afholdes. (Hverken antallet af ultraløbere eller halvmaratonløbere har indflydelse på det).

Ingen affald i naturen!

Da vi løber på et lille naturområde med mange faste lokale brugere er vi meget tydelige og alle spor efter forurening af naturen vil staks falde tilbage på os som løbere.

Der er skraldespand ved depotet som du anbefales at benytte. Hvis du kan løbe med en fyldt gel, kan du også løbe med en tom gel-emballage. Så efterlad ingen i naturen.

Ingen skrald må efterlades. Heller ikke bananskræller, skral fra clementiner m.m. Du bliver diskvalificeret!

Betaling og tilmelding

Betaling for deltagelse sker inden start kontant, eller flere dage før løbets afholdelse via Skrill, PayPal eller bankoverførsel til: Reg.nr.: 7045 Konto nr.: 0001016029.

MobilePay? Nej.

Tilmelding: Tilmelding skal ske via en e-mail til: think(a)live.dk

Tilbagebetaling: Nej. Alt for meget administration.

Deltagele i et løb uden forudgående betaling medføre diskvalifikation, og DSQ bliver noteret ud for navnet på samtlige diplomer samt online resultatliste.

Særlig for halvmaraton

Nogle gange er der mulighed for at løbe halvmaraton. Hvis du ønsker at løbe halvmaraton, så vent med betaling indtil der er mindst fem maratonløbere eller ultraløbere på startlisten for dagen.

Halvmaraton har ingen indflydelse for afholdelse af løbet. Så det er udelukkende et irritationsmoment hvis halvmaratonløbere har indbetalt til et løb, der ikke bliver afholdt.